Hverdagen

Livet består mest av hverdager og derfor er det viktig å trives i hverdagen. Jeg mener jeg har funnet en god balanse mellom hverdag og fest. Det tok mange år før jeg fant denne balansen, men det var absolutt verdt det. Jeg valgte blant annet å selge bilen min, og bruker nå kun kollektiv transport. Jeg solgte og kastet også mange klær. Dette gav meg litt ekstra penger og ikke minst, jeg er miljøvennlig! Pengene brukte jeg på sikre at stuen, soverommet og resten i leiligheten passer inn i min visjon om et harmonisk hjem.

Så jeg kan anbefale å kutte ned på ting og tang man har hjemme for å få litt mer pusterom. Å selge bilen kan virke litt drastisk, men jeg har spart penger og ikke minst fått mindre stress, etter at jeg begynte å bruke offentlig transport. Ikke alltid togene og busser er i rute, men jeg har enda, bank i bordet, ikke kommet for sent.

Barna

Det viktigste i livet mitt er selvsagt barna mine. Samtidig skal ikke de underholde eller aktivisere sin ”gamle” mor. Ja, de kaller meg gammel innimellom. Så nå som de snart begynner på videregående, har de egentlig mer enn nok med å holde tritt med alle sine fritidsaktivtiter, kompiser og andre.
Så i hverdagen sitter jeg en del alene, mens de er på rommene sine.

Jobben

Det er, dessverre, ikke noen høy status eller høy lønn knyttet til å jobbe med eldre. Så hvis man skal jobbe på sykehjem, på sykehus eller lignende steder så må man like å jobbe med mennesker.
Jeg elsker å jobbe med mennesker, høre deres inntrykk og historier.

Det frustrerende med å jobbe i helsevesenet er at man ofte har for lite tid og for mange oppgaver. Dette er noe som jeg tror mange føler på og det kan virke demotiverende. Jeg har muligheten til å støtte kollegaer ikke bare som en ansatt, men også som tillitsvalgt. Dette gir meg en god følelse og jeg er takknemlig for å ha blitt valgt.

Kjærlighetslivet

Det er ikke så mye å si om kjærlighetslivet. Mine barn maser på meg og sier at jeg må ut og være aktiv så jeg kan finne en kjæreste. Det gikk til og med så langt at de opprettet en datingprofil for meg. Det var egentlig bare morsomt, men jeg har gitt klar beskjed om at jeg styrer mitt eget liv.

Så jeg er fremdeles singel og jeg saver ikke å være gift. Jeg går ut med venninner og slapper av, og det holder for meg. Så kjærlighetslivet ligger på hyllen foreløpig.

Foreninger og annet

Jeg er medlem i FAU på skolen, styremedlem og hjelper i flere idrettslag. Dette er for meg viktig ettersom disse organisasjonene gjør så mye bra for ungdom, men sliter med rekrutteringen.

Jeg synes også at dette er et bra sted å bli kjent med nye folk og anbefaler dette til alle. Basert på det jeg har sett hittil så er ikke dugnadsånden død, den er bare litt sliten.