Hobbyer

Jeg elsker å strikke, hekle og flette i forskjellige flettestiler, blant annet Khuminio. Sistnevnte er en japansk fletteteknikk som bruker for å lage armbånd, kjeder og mye annet. Det er morsomt og ikke minst; det er noe som jeg kan holde på med mens jeg ser på TV eller lesere en bok.

Håndarbeid og ikke snacks

Jeg må innrømme at jeg begynte å strikke, hekle og annet som en måte å sikre at hendene var opptatt ☺. Jeg slet før med at jeg satt å spise litt snacks til kvelds, men med et strikketøy i hånden så gikk også vekten ned!

Så nå strikker jeg enkle plagg, slik som skjerf og pannebånd. Det er viktig at det er enkelt for da blir det bare kos. Jeg er nemlig helt selvlært, så da blir det fort vanskelig å strikke etter oppskrift.
Jeg har prøvd mange ganger å komme i gang med sokker, ullsokker er noe ungene mine ønsker seg. Dessverre blir de alltid seende ut som luer eller andre merkelige ting. Så jeg har gitt opp sokker for øyeblikket.

Skjerf og alt det andre smått som jeg strikker, gir jeg bort til forskjellige veldedige organisasjoner. Jeg er spesielt opptatt av å hjelpe rusmisbrukere ettersom jeg har familiemedlemmer som har slitt med dette. Så det er viktig for meg å gjøre det jeg kan for å hjelpe. I det siste så har jeg strikket mange skjerf i refleksgarn. De blir varme og gode, samtidig som refleksen gjør at den som får skjerfet blir mer synlig i trafikken.

Spill!

Jeg elsker Bubblewitch og CandyCrush, The Room og andre spill. Nå skal jeg ikke drive å reklamere for disse spillene, men jeg elsker å slappe av i godstolen og prøve å nå neste nivå. Mange av spillene er gratisspill, men man kan ofte kjøpe ekstra liv og ekstra funksjoner.

Ulempen er at man må holde godt øye med lommeboken, for jeg blir gjerne så opptatt av å klare et brett at jeg betaler litt.

Ettersom spillene også gjerne er koblet mot Facebook profilen så konkurrerer jeg mot venner, noe som definitivt vekker konkurranseinstinktet. Det beste med Bubblewitch 3, min nye favoritt, er at jeg kan ta bilde når jeg går forbi en av Facebook vennene mine. Jeg sender mange bilder!

Trening

Trening er for meg en hobby, samtidig som det er en god måte å holde seg sunn på. I mange år så slet jeg med overvekt og da var trening viktig for å nå min ideal vekt.
Nå er trening en viktig del av mitt ”trivsel program”. Jeg føler jeg får mer overskudd og jeg flere meg bedre når trener regelmessig. Så derfor mener jeg at dette er en hobby, noe jeg velger å gjøre fordi det gir meg mye positivt.